Shërbimet tona të dokumenteve

Porosit patentë shoferi pa test 2022

Jeni të lodhur nga marrja e testeve dhe provimit të drejtimit, por pa sukses? A dini si të vozitni, por nuk keni patentë shoferi? Nëse jeni duke kërkuar se ku të blini një patentë shoferi në internet, atëherë kjo është ajo. Ne jemi një grup profesionistësh të IT-së që ju marrim një patentë shoferi të vërtetë në vetëm 3-5 ditë pune. Mund të ndryshoni lejen e drejtimit të huaj, të rinovoni lejen e drejtimit këtu. Ne jemi thjesht më të mirët. Çfarë po pret?  Rendit tani

Bleni pasaportën e regjistruar të udhëtimit

Jeni adhurues i udhëtimeve? Kërkoni azil? E tëra çfarë ju duhet të bëni është të blini një pasaportë autentike në internet këtu. Ne prodhojmë pasaportën tuaj në 5-6 ditë pune. Është i regjistruar në bazat e të dhënave qeveritare. Nëse keni nevojë për një pasaportë false, ne do ta marrim atë për ju me një çmim më të ulët. Dokumenti i pasaportës false nuk është i regjistruar në bazën e të dhënave. Ne prodhojmë pasaporta për të gjitha vendet në botë me përjashtim të Bolivisë. Porosit tani.

Shitet karte identiteti

Jeni nën moshë dhe keni nevojë të vizitoni klubet e natës apo kazinotë? Ne mund ta bëjmë këtë të ndodhë këtu duke ju marrë ju kartat e identitetit shumë të skanueshme. Ju nuk dëshironi të identifikoheni si kriminel në vendin tuaj, apo jo? Bleni kartat e identitetit të SHBA, BE dhe MB në internet këtu dhe kurseni para. Karta e identitetit prodhohet dhe regjistrohet në vetëm tre ditë. Dorëzohet direkt në derën tuaj nëpërmjet DHL, UPS, EMS. Porosit tani

Çmimi i Certifikatave NCLEX 2022

Ju patjetër dëshironi të bëheni infermiere ose personel mjekësor në SHBA, pra në të gjithë botën, apo jo? Mund të kurseni kohë këtu duke aplikuar dhe porositja e certifikatave NCLEX nga MDL. Ne ju marrim certifikatën në vetëm 2-3 ditë pune. Kostoja bazë për marrjen e njërit prej provimeve NCLEX është 200 dollarë nëse po kërkoni një licencë në SHBA Në varësi të vendit ku jetoni, bordi i infermierisë së shtetit tuaj mund të kërkojë tarifa shtesë regjistrimi. Por këtu, ne e marrim atë më shpejt se normalisht dhe ju nuk bëni asnjë provim, pra çmimi më i lartë. Porosit tani

Bleni leje qëndrimi në internet

Shtetësia është e garantuar këtu në MDL. Dëshironi të blini një leje qëndrimi në internet? Koha dhe vendi i përsosur. Këtu ju marrim një leje qëndrimi në vetëm 3-4 ditë pune. Kjo leje qëndrimi që prodhojmë është me çmime të arsyeshme. Ne ofrojmë edhe leje pune në rast se dëshironi të punoni jashtë vendit. Ju jeni të lirë të jetoni në SHBA, BE, MB, Australi dhe çdo kontinent sipas zgjedhjes suaj, pak pas një jave pasi të na keni kontaktuar. Pse jo kontaktoni tani dhe merrni një leje qëndrimi

Porosit të gjitha dokumentet në 3 ditë

Në MDL, ne prodhojmë një gamë mjaft të gjerë produktesh dhe shërbimesh. Ne vetëm përmendëm disa. Disa dokumente të tjera ne prodhojmë janë;

Deklarata bankareCertifikata Mjekësore, SSN, IELTS & TOEFL, Titujt e tokave, Diplomat & Certifikatat e Shkollës etj.

Të gjitha këto dokumente të lartpërmendura janë në dispozicion këtu. Ne sigurohemi që t'ju ofrojmë më të mirën kur porosisni Certifikatat nga ne. Porosit tani

Çfarë thonë disa nga klientët tanë për Shërbimet tona të Dokumenteve

Si të dalloni dokumentet e vërteta nga ato false

Në MDL, ne u detyrohemi klientëve tanë me ndershmëri informacionin më të mirë dhe të besueshëm të mundshëm. Siç u përmend më herët, ne prodhojmë dokumente autentike ose të rreme në varësi të porosisë tuaj. Sigurisht që të dyja nuk do të ishin të njëjtin çmim. Një dokument real/ligjor kushton më shumë se një dokument i rremë kur porositni tek ne.

Dallimi më i madh midis dokumenteve tona origjinale dhe atyre të falsifikuara është se: Të dy dokumentet janë pothuajse të ngjashëm me njëri-tjetrin me të gjitha veçoritë e skanueshme dhe hologramet të pranishme, me përjashtim të faktit që dokumenti origjinal është i regjistruar në bazën e të dhënave të qeverisë. Megjithatë, dokumentet e falsifikuara nuk janë të regjistruara në bazën e të dhënave të qeverisë. Ne kemi një rrjet të gjerë lidhjesh në mbarë botën për të rritur suksesin e zinxhirit tonë të prodhimit. 

Klientët që porosisin dokumente reale tek ne kanë një normë suksesi të dorëzimit 99.3%. Është pa mend me dokumente të rreme me makineritë tona të sofistikuara.

Verifikimi dhe Siguria e të Dhënave

Dokumentet tona origjinale janë testuar dhe verifikuar me rigorozitet. Megjithatë, çdokush mund ta verifikojë dokumentin duke përdorur faqen e internetit të qeverisë dhe duke vendosur kodin Telepoint ose një disketë verifikimi që ofrohet për çdo dokument. ne ju udhëzojmë se si t'i bëni të gjitha këto kur porosisni dokumente nga ne.

Privatësia e të dhënave të klientit: Të dhënat tuaja janë shumë të sigurta me ne. Ne nuk e ekspozojmë askund pa pëlqimin tuaj. Pra, si klienti ynë kur blini dokumente origjinale ose false nga ne, jeni të sigurt!

Materialet tona të sofistikuara:
Ne kemi marrëdhënie të forta me agjentë qeveritarë të cilët na ofrojnë materialin më të mirë të nevojshëm për prodhimin e dokumenteve reale. Ne përdorim materiale me cilësi të lartë si letër speciale, printim me gërvishtje, printim mikro dhe ngjyra fluoreshente të cilat janë të pazbulueshme për syrin e lirë dhe disa nga makineritë e testimit gjithashtu. Megjithatë, ne nuk rekomandojmë dokumente të rreme dhe i këshillojmë klientët tanë të kërkojnë vetëm dokumente reale, pasaporta, ID, etj, të cilat mund të jenë të aksesueshme edhe në vende të tjera.

Dokumentet e skanueshme:
Dokumentet tona reale prodhohen duke përdorur gjithçka në mënyrë të sofistikuar; nuk ka vend për dështim. Dokumentet tona reale kanë të gjitha shenjat thelbësore të sigurisë të cilat e lejojnë atë të kalojë të gjitha nivelet e testit dhe verifikimit të skanimit

Regjistrimi i të dhënave biometrike:
Kur porositni pasaporta, viza ose dokumente të tjera nga ne, ne ju nxisim të jepni sa më poshtë: Ne përdorim identifikuesit tuaj unikë duke përfshirë gjurmët e gishtave, gjeometrinë e duarve, gjeometrinë e llapës së veshit, modelet e retinës dhe irisit, valët e zërit, ADN-në dhe nënshkrimin dhe të njëjtat të përditësuara në një bazë të dhënash qeveritare. Pra, nëse kërkohet, informacioni juaj biometrik mund të arrihet nga kudo duke përdorur sistemin e të dhënave të qeverisë. Nëse keni ndonjë mospërputhje informacioni ose të dhëna të këqija, ekspertët tanë mund t'i zëvendësojnë ato me një të re dhe t'i korrigjojnë në sytë e qeverisë.

Paralajmërim!!! Kujdes nga mashtruesit dhe mashtrimet!

Ka shumë ofrues të dokumenteve të rreme në dispozicion në internet, të cilët ofrojnë vetëm dokumente të lira dhe të rreme që janë të maskuar si të vërteta. Kini kujdes kur blini dokumente në internet pasi gabimi juaj mund t'ju shkaktojë probleme të mëdha. Por me ne, ju jeni plotësisht të sigurt. Ne sigurojmë që të gjitha dokumentet tona reale të jenë 100% origjinale dhe të regjistruara në bazën e të dhënave të qeverisë duke përmbushur të gjitha standardet zyrtare shtetërore. Përveç kësaj, ne gjithashtu sigurojmë që informacioni juaj të mbetet brenda nesh me shtresa të shumta sigurie dhe konfidencialiteti. Ju mund të kontrolloni se çfarë jonë thonë klientët e kënaqur rreth nesh. Ju mund të caktoni një takim falas me konsulentët tanë ekspertë për t'ju ndihmuar të zgjidhni problemet tuaja. MDL është vetëm vendi më i mirë për ju!

Politika e rimbursimit: Në çdo rast të mosdorëzimit të dokumenteve ose shqetësimeve të tjera, 99.00% paratë tuaja ju kthehen në të njëjtën mënyrë pagese!

Të dhënat e klientit
Siguri 100%
Politika e rimbursimit
Paratë mbrapa garanci 99%
Kënaqshmëria Customer
Kënaqësi të konsumatorëve 97%

Numrat tanë të prodhimit

0
Klientë të kënaqur
0
Dokumentet e prodhuara në muaj
0
Totali i dokumenteve të prodhuara
Kompanitë e besuara të sigurisë
Pagesa e dokumenteve me Bitcoin
Pagesa e dokumenteve me transfertë bankare, kartë Visa
Pagesa e dokumenteve nëpërmjet Ria Money
Pagesa e dokumenteve nëpërmjet Western Union
Pagesa e dokumenteve përmes Moneygram